woensdag 13 april 2016

Stijlvol de zomer in met Esprit.

De zomer komt er weer aan, dat wil zeggen nieuwe outfits! Ik vind het enorm leuk om de perfecte zomer kleding te shoppen, vooral online kan ik zo uren zitten rondkijken. Zo kwam ik op de webshop van Esprit terecht. Zoals jullie weten deel ik graag mijn ontdekkingen met jullie. Waarschijnlijk zijn jullie allemaal wel bekend met dit merk, maar voor mij was dit dus eigenlijk best wel een ontdekking!Toegegeven, Esprit is eigenlijk een winkel die ik vaak gewoon voorbij loop. Jammer eigenlijk want nu merk ik pas hoeveel toffe stuks ze hebben! Voortaan stop ik dus zeker als ik een Esprit passeer. Zo ontdekte ik op de webshop ook dat ze een home collectie hebben, super tof! Verder in dit artikel meer daarover, maar nu eerst terug naar de perfecte zomer look!We beginnen bij de bikini's, want wat is een zomer zonder een bikini hé? Hieronder laat ik je mijn favorietjes van op de webshop zien.Zoals je ziet hou ik van wat speciale details bij een bikini, zoals hier de cut out details en het subtiele printje. Nu we onze bikini hebben is het tijd voor de rest. We beginnen met de bovenstuks! In de zomer hou ik echt van die off shoulder blouses, ik kan niet wachten om ze weer te dragen. Gelukkig kon ik die ook online vinden, net zoals zoveel toffe blousjes met leuke prints, kijken jullie mee?


Jullie hebben ze zeker al voorbij zien komen, de culottes. Super stijlvol en comfortabel voor een zomerse avond. Zelf heb ik nog geen culotte aangeschaft, misschien moet ik het toch maar eens overwegen. Mijn all time favorite voor de zomer blijft toch de jeansshort. You can never go wrong with that!En dan schoenen! Ondertussen heb ik al een kleine schoen verslaving ontwikkeld. Je hebt echt nooit genoeg schoenen vind ik. Zeker in de zomer kan ik het niet laten om schoenen te kopen. Je hebt zoveel leuke modelletjes dan! Sandalen, instappers, hakken, sneakers, noem maar op!Nu het home gedeelte! Sinds ik alleen woon hou ik er echt van om te gaan shoppen voor nieuwe interieur spulletjes! Vooral van die kleine decoratie zoals kaarsen en vaasjes kan ik nooit genoeg hebben. Om de zoveel maanden verander ik wel eens graag van decoratie. Mijn interieur zelf is heel strak en heel veel wit, daarom is het ook zo leuk om wat blikvangers te hebben in de decoratie!Geen opmerkingen:

Een reactie posten