zaterdag 19 maart 2016

Outfit: Pink bomber

Okay honestly, how beautiful is this bomber? I'm totally obsessed with it! I saw it hanging in Mango, and at first I doubted because it is really oversized. The result was that I couldn't find him a week later and had to go get him in the Netherlands. But all good, he's now hanging in my dressing. I combined it with a Hollister jeans and a simple black sweater and ankle boots. Bombers are still completely in this and next season. They are so easy to combine! Sneakers, heels, sweater, shirt, .. everything is possible!


Oké even eerlijk, hoe mooi is deze bomber? I'm totally obsessed with it! Ik zag hem hangen in Mango, en eerst twijfelde ik nog omdat hij echt wel héél oversized is. Het gevolg was dat ik hem een week later nergens meer kon vinden en hem speciaal in Nederland moest gaan halen. Maar eind goed al goed, hij hangt nu mooi te pronken in mijn dressing. Ik combineerde hem met een jeans en een simpel zwart truitje en enkel laarsjes. Bombers zijn nog steeds helemaal in dit en volgend seizoen. Ze zijn ook zo tof om te combineren! Sneakers, hakken, sweater, een hemd,.. het kan allemaal!

Bomber: Mango
Sweater: Zara
Trousers: Hollister
Boots: Zara
Watch: Marc By Marc Jacobs
Bracelets: The Peachbox
Bag: Chanel

1 opmerking:

  1. Wat een mooie bomber! Ik wou hem ook graag maar vind hem nergens meer plus nu heb ik al zoveel mensen ermee gespot! Ik ben uiteindelijk voor een zwart exemplaar uit speciaal materiaal gegaan.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen