vrijdag 19 februari 2016

Outfit: Neutrals ft. Lacoste

The first two months of 2016 are already behind us. And it was so busy! I was still busy with renovating/move out, but that's finally over! The sales are also behind us, and I am certainly not sorry about that. Shopping in the sales is always great, but believe me, if you work in a store you look forward to the end of the month! You already saw my best sales bargains , so now it is time for the new collection! For me, that is always the most fun part of the sales, new stuff coming in stores! For example, these shoes are also completely new to me. More classic than what I normally wear, but I like it! Combined with a pair of jeans and a loose turtle neck sweater it is the perfect outfit to start the new month! :)


De eerste  twee maanden  van 2016 zijn weeral voorbij gevlogen. En druk dat het was! Ik was nog steeds volop bezig met verbouwen/verhuizen, maar dat is nu eindelijk voorbij! De solden liggen ook weer achter ons, en daar ben ik zeker niet rouwig om. Zelf shoppen in de solden is altijd tof, maar geloof me, als je zelf in de verkoop werkt kijk je zo hard uit naar 31 Januari! Mijn beste solden koopjes hebben jullie ook al gezien, dus nu is het weer tijd voor de nieuwe collectie! Dat vind ik zelf altijd het leukste deel van de solden, de nieuwe collectie die eraan komt! Deze schoenen bijvoorbeeld zijn ook helemaal nieuw voor mij. Veel klassieker dan wat ik normaal draag, maar ik ben fan! Gecombineerd met een jeans en een losse turtle neck sweater is dit de ideale outfit om de nieuwe maand in te zetten! :)


Coat: Primark
Sweater: Zara
Trousers: Hollister
Bag: Louis Vuitton
Shoes: Lacoste
Watch: Marc by Marc Jacobs
Bracelet: Marc by Marc Jacobs

1 opmerking:

  1. Toffe outfit! Beige en nude tinten staan jou altijd erg goed.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen