vrijdag 15 januari 2016

Outfit: 70's Vibe.

This outfit reminds me of the 70 's .The colors, the stripes on the blouse and the suede jacket. I bought this blouse in Mango, a while ago I already wanted to buy this blouse, but I recently found it in the sales, I had to take it with me! Normally I am not a sales shopper, but this season I really scored some good sales. Sales is always a little bit dangerous. Sometimes you just buy stuff because it's really cheap and eventually it ends up in the back of your closet. That's why it's smart to check all the trends of next season and try to score some pieces in sales! That's what I did this season. No bad buys, just good pieces that I still can wear for a long time! What's your best sale buy so far?

  


Deze outfit laat mij echt aan de 70's denken. De kleuren, het printje van de blouse en de suede jas. Deze blouse kocht ik in Mango, een tijdje geleden twijfelde ik al om deze blouse te kopen, maar onlangs vond ik ze in de solden. Meenemen dus! Normaal ben ik niet zo'n solden shopper, maar dit seizoen heb ik echt al goede solden kunnen scoren. Solden is altijd iets gevaarlijk vind ik. Soms koop je gewoon iets omdat het toch zo goedkoop is en uiteindelijk draag je het nooit! Daarom is het slim om al de trends van volgend seizoen te checken en in de solden al enkele stuks te scoren die je dan nog kan dragen! Dat is wat ik dit seizoen ook gedaan heb. Geen miskopen, enkel goede stuks die ik nog lang ga dragen! Wat is jullie beste solden koopje tot nu toe?Coat: Stradivarius
Blouse: Mango
Trousers: Zara
Boots: Mango
Bag: Givenchy

1 opmerking:

  1. Top outfit! Het blousje is mooi, leuk gecombineerd met de su├Ęde jas. Ik heb deze pink een roze Pinko jas in de solden gescoord, needless to say dat ik verliefd ben.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen