vrijdag 4 december 2015

All I want for Christmas is..

The holidays are coming up! I really like this time of the year. All the lights and the atmosphere of Christmas. I also love Christmas and new year itself . I don't go out, but just a nice evening with good food and family, what more do you need. Also the gifts are fun. Everyone likes to get them of course, but I love to give them as well! I have to admit, I'm really bad in finding the perfect presents, that's why I start looking for them early. I'll show you some ideas to find the perfect gift ! What's on your wish list? 

http://www.modemusthaves.com/gifts.html

De feestdagen komen er weer aan! Ik hou echt van deze tijd van het jaar. Overal lichtjes en de gezelligheid van Kerstmis. Kerstmis en Nieuwjaar zelf vind ik ook super. Ik ga niet uit, maar gewoon een gezellige avond met lekker eten en familie, meer moet dat niet zijn. Ook de bijhorende cadeautjes zijn ook leuk. Iedereen krijgt ze natuurlijk graag, maar ik geef ook even graag cadeautjes. Ik moet wel bekennen, ik ben een ramp in originele cadeaus vinden, daarom begin ik er ook elk jaar goed op tijd aan! Hier kunnen jullie wat ideetjes zien om het perfecte cadeautje te vinden! Wat staat er op jullie wish list?

http://www.asos.com/women/gifts-for-her/cat/pgecategory.aspx?cid=16095&wt.ac=ww|nav|gifts&via=top#parentID=-1&pge=15&pgeSize=36&sort=-1

1 opmerking:

  1. Wow die gouden interieurspullen spreken mij echt aan.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen