maandag 9 november 2015

Outfit: Superstar.

I'm really a big fan of this outfit! I just love these sneakers. You already know that I am a true shoe addict, so of course I just had to buy these. Adidas Superstar with Burgundy and gold details, I love it! I combined them with a Burgundy sweater, my beige oversized coat and my Louis Vuitton handbag. People often say to me, ' white shoes in the winter, that can't be right? ' Well, I like it! Nothing wrong with that, so those white sneakers don't have to disappear in your closet already! Also you can see some Primark items appear here. I really like to combine designer pieces and pieces from the big stores. Oké I know they don't last that long, but héy it's a good excuse to buy new clothes lol!












Ik ben echt zo'n fan van deze outfit! Zeker van de schoenen. Jullie weten ondertussen al dat ik een echte shoe addict ben, dus deze kon ik natuurlijk ook niet laten staan. Adidas Superstar met bordeaux en gouden details, I love it! Ik combineerde ze met een bordeaux truitje, mijn beige oversized coat en mijn Louis Vuitton handtasje. Vaak zeggen mensen tegen me, ' witte schoenen in de winter, dat kan toch niet?' Wel, ik vind dus van wel! Helemaal niets mis mee, dus die witte sneakers hoeven nog lang niet in je kast te verdwijnen! Ook zie je hier wat items van Primark verschijnen. Ik vind het super om designer stuks en stuks uit de gewone goedkopere ketens te combineren. Oké toegegeven, ze gaan misschien niet zo lang mee, maar dan heb je ook weer een excuus om nieuwe kleding te kopen lol!




Coat: Primark
Sweater: Primark
Trousers: Zara
Shoes: Adidas Superstar
Bag: Louis vuitton
Watch: Daniel Wellington

2 opmerkingen: