maandag 30 november 2015

Outfit: Envogue.

I can spend hours and hours online, it drives my boyfriend crazy! I have my Iphone in my hands all the time. I admit, I'm an addict lol! Besides Instagram and Facebook, I love to search for new webshops. I want to discover new and unique things all the time. That's how I found the shop EnVogue. It's a small shop somewhere in Li├Ęge. I haven't been there yet, but luckily they have a webshop. Thank god for webshops! Faux fur, I can't resist it so of course I bought another one here. Nothing more easy then to put a jeans and a sweater on in the morning, and with that faux fur you have a real eye catcher! What are your favourite webshops?
Ik kan echt uuuuren online doorbrengen, mijn vriend wordt er gek van! Constant zit ik met mijn gsm in mijn handen. I admit, I'm an addict lol! Buiten Instagram en Facebook, amuseer ik me ook door heel het internet af te schuimen naar toffe webshops. Ik wil constant nieuwe unieke dingen ontdekken. Zo ontdekte ik het winkeltje EnVogue. Een super tof winkeltje ergens in Luik. ik ben er helaas nog niet geweest, maar gelukkig hebben ze ook een webshop. Thank god for webshops! Bontjes, ik kan ze niet weerstaan en natuurlijk koos ik hier dan ook weer een bontje uit. Niets makkelijker dan 's morgens een truitje en een jeans aan te trekken, en met dat bontje erbij heb je toch een echte eye catcher aan! Wat zijn jullie favoriete webshops?


Faux fur: Envogue
Sweater: Primark
Trousers: River Island
Boots: Alexander Wang
Bag: Chanel
Watch: Marc by Marc Jacobs
Bracelet: Spell on me

2 opmerkingen:

  1. Me too ! I always spend hours on internet looking for some new webshops ! We know that Belgium haven't a lot choices concerning "clothing shops" -_- !
    I really like your outfit btw ! Especially that Chanel bag.
    WWW.HEKYMA.COM

    BeantwoordenVerwijderen