vrijdag 6 november 2015

How to get more followers on Instagram.

Instagram.. Je kan het niet meer wegdenken. Zeker als je een blog hebt of een shop is Instagram super handig en leuk. Voor mij is het alleszins bijna een fulltime job geworden haha. Constant kan je mij vinden op Instagram. Als je er zoveel werk in steekt is het natuurlijk ook leuk dat mensen je volgen en liken , anders heb je er natuurlijk niet veel aan. Daarom deel ik graag wat tips met jullie! Ik ben natuurlijk geen pro met 1 miljoen volgers, maar de tips helpen wel! Veel succes! Laat ook gerust je Instagram account achter zodat ik eens kan kijken! :)  • Hashtags! Ze helpen echt. Gebruik de meest voorkomende zoals #love #happy #follow .. Gebruik ook enkel maar de hashtags die iets te maken hebben met je foto, anders is het maar wat raar natuurlijk! Ben je bv. een fashionblogger? Gebruik dan de #fashionblogger. Zo kan je ook makkelijk met die hashtag andere fashion bloggers vinden. Zo komen we ook meteen bij het volgende puntje.
  • Liken! Zoek verschillende hashtags op die je ook gebruikt en like foto's. Zo veel mogelijk! Gegarandeerd dat veel van die mensen je terug liken en misschien wel volgen.
  • Reageer! Zie je een leuke foto? Laat het ze weten. Geef je mening. Zo heb je niet alleen leuke gesprekken soms, maar zo leer je ook mensen kennen!
  • Praat met je volgers! Stel vragen in je posts, zo krijg je reacties en is er interactie met je volgers. Krijg je veel toffe reacties op één van je foto's? Bedank je volgers voor de complimentjes. Altijd leuk!
  • Post op goede tijdstippen! Ik zoek al lang naar het perfecte tijdstip om te posten, ik heb ook al super veel artikels gelezen daarover, maar dat is echt voor iedereen anders. Voor mij is dat rond 09.u00 of 's avonds na 20.00u. Probeer eens wat uit en kijk wanneer je de meeste reacties en likes krijgt.
  • Promoot je Instagram! Zet links op al je andere social media. Helpt altijd.
  • Onthou waarom je op Instagram zit! Je bent hier omdat je het leuk vind en er plezier aan hebt, als je enkel nog met volgers krijgen bezig bent is er natuurlijk ook niets meer aan. Keep it fun!
Hopelijk hebben jullie hier wat aan gehad!
Laat hieronder gerust je Instagram achter en vergeet zeker mijn Instagram niet te checken!

4 opmerkingen: