vrijdag 9 oktober 2015

Outfit: Suede love.

This is definitely my favorite jacket of the moment! This summer I was on holiday in Lanzarote, and I discovered the store Stradivarius. Super cool shop with the latest trends! I know, on holiday on an island where it's 30 degrees and I buy a suede jacket?! I just had to buy it and I already looked forward to the time I could wear him! I also bought this skirt there, leather and suede, just perfect! Furthermore, I combined them with a simple black shirt and my new over the knee boots! Suede is now everywhere. In the summer it was already huge , but now for the Autumn/Winter collection suede is still there and it looks like it's here to stay!
Dit is absoluut mijn favoriete jas van het moment! Deze zomer was ik op vakantie in Lanzarote, en ontdekte ik de keten Stradivarius. Super toffe winkel met de laatste trends! Ik weet het, op vakantie op een eiland waar het 30 graden is een een suede jas kopen?! Ik kon hem echt niet laten liggen en keek al uit naar het moment dat ik hem kon dragen! Dit rokje heb ik trouwens ook daar gekocht, leder  én suede, perfect gewoon! Verder combineerde ik ze met een simpel zwart shirt en mijn nieuwe over the knee boots! Suede is ondertussen niet meer weg te denken uit het modebeeld. In de zomer was het al enorm in, maar nu voor de Herfst/Winter is suede er nog steeds en het ziet er naar uit dat dat nog wel even zo blijf!Coat: Stradiviarius
Skirt: Stradivarius
Shirt: Zara
Boots: Zara
Bag: Chanel
Watch: Marc by Marc Jacobs

4 opmerkingen: