vrijdag 5 juni 2015

Kledingvinder.nl

You may have noticed this already, but I really like the fringe trend! I think they give you this nice summer feeling. Now that it's so hot outside the fringes can come out of the closet! Actually i'm wearing fringes right now while i'm writing this. I want to introduce you to this new webshop again, kledingvinder.nl. At this website you can see so many products from different webshops all together, very easy if your looking for something specific. Just like I did for example. I was looking for clothes and accessories with fringes, and with one click I found many pages full of stuff from different brands and shops. So easy! Dream away with me with this beautiful fringe trend! :)


Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt, maar ik ben dus helemaal fan van de fringe trend! Ik vind dat zo'n fringes je echt zo'n leuk zomer gevoel geven. Nu het buiten zo warm is, komen de fringes weer allemaal uit mijn kast! Terwijl ik dit schrijf heb ik trouwens ook een fringe vest aan. Ik wil jullie weer voorstellen aan een webshop, kledingvinder.nl. op deze website krijg je heel makkelijk een overzicht van vele webshops en kan je heel makkelijk zoeken naar iets specifieks. Zoals ik bijvoorbeeld heb gedaan. Ik was op zoek naar kleding of accessoires met fringes, en kreeg onmiddellijk pagina's vol van verschillende webshops en allemaal verschillende merken. Super makkelijk! Kijk hieronder even mee en droom even weg bij deze mooie fringe trend! :)Geen opmerkingen:

Een reactie posten