dinsdag 1 september 2020

Interior : Teddy and gold.

Sinds de lockdown ben ik echt Pinterest verslaafd. Uren kan ik zitten scrollen op Pinterest en wegdromen van al dat mooie interieur. Daardoor kreeg ik het idee om mijn veranda een beetje op te frissen en het interieur wat te veranderen. Alles was hier heel zwart/wit, en vrij strak. Ik wou het wat gezelliger maken met veel gouden details, neutrale tonen én een teddy stoel. Je kan er niet naast op Pinterest, teddy is helemaal in! Mijn grootvader is garnierder, en hij heeft voor mij een prachtige teddy zetel gemaakt met gouden onderstel. Echt perfect!

De zoektocht ging verder naar leuke items om het interieur in de veranda compleet te maken, en ik besloot eens een kijkje te nemen bij Desenio. Bij Desenio heb je een enorm ruime keuze aan posters en mooie kaders. Ik koos voor drie verschillende formaten gouden kaders, en ging voor posters met gouden en neutrale kleuren. Op de foto's zie je de 'Golden eucalyptus 1, en de Gold leaves no 1 en 2. Ik ben er echt super blij mee en ze passen super mooi samen! De formaten van mijn kaders zijn 50x70, 30x40 en 21x30. Wat vinden jullie van het resultaat? Ik ben er alvast super blij mee!

Als jullie ook zin hebben gekregen om te shoppen, met de code FVA25 krijg je tot en met 3 September een korting van 25% op alle posters van Desenio! (Niet geldig op kaders of posters van de categorie handpicked en gepersonaliseerd) Happy shopping!

Ever since the lockdown, I've really been addicted to Pinterest. I can spend hours scrolling on Pinterest and dreaming of all that beautiful interior. That gave me the idea to refresh my porch a bit and change the interior. Everything here was very black and white, and very minimalisic.  I wanted to make it a bit cozier with lots of golden details, neutral tones and a teddy chair. You can't miss it on Pinterest, teddy is totally in! My grandfather makes chairs, and he made me a beautiful teddy armchair with gold base for me. So perfect!

The search continued for nice items to complete the interior, and I decided to take a look at Desenio. At Desenio you have a huge selection of posters and beautiful frames. I chose three different sizes of gold frames, and went for posters with gold and neutral tones. In the pictures you see the 'Golden eucalyptus 1, and the Gold leaves no 1 and 2. I am really happy with them and they fit together very nicely! The sizes of my frames are 50x70, 30x40 and 21x30. What do you think of the result? I am very happy with it! 

If you also feel like shopping, with the code FVA25 you will receive a 25% discount on all Desenio posters until September 3! (Except frames and Handpicked or personalised posters) Happy shopping!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten