woensdag 8 januari 2020

Outfit: Starting 2020 with Dean Brochard


It's 2020 already, time flies! It's been a while since I wrote something fashion related, so I thought to start this year with a new fashion related post! Late last year I discovered the watch brand Dean Brochard, and you know that if I discover something new, I want to share it with you guys. Dean Brochard is a Swedish brand, which focuses on classy and high quality watches. They watches are all square, and I really like that! I dress quite classic now, and this watch completes all my looks. It's a match made in heaven! I chose the 'Legende' with a white plate and a camel leather strap. Perfect to wear during any season!

I also wear a Sandro coat. I scored it in the sale with 30% off! A few years back I saw this beautiful Max Mara coat with fringes on the collar and sleeves, and since then I was looking for a similar (more affordable) coat. Lucky me! I combined the jacket with a simple V-neck sweater, ASOS ankle boots and my newest acquisition: the Tabby Coach bag. 

If you love this watch as much as I do, with the code 'Sheila20' you get a 20% discount. Have fun shopping!

We zijn weeral in 2020 beland, wat gaat de tijd snel! Het is ondertussen al een hele tijd geleden dat ik nog eens een fashion post heb geschreven, dus ik dacht het jaar ineens goed te starten met een nieuw fashion related artikel! Eind vorig jaar ontdekte ik het horloge merk Dean Brochard, en jullie weten dat als ik iets nieuws ontdek, ik het uiteraard met jullie wil delen. Dean Brochard is een Zweeds merk, dat focust op klassieke en kwalitatieve horloges. Het zijn ook allemaal vierkante horloges, en daar hou ik echt van!  Ik kleed me tegenwoordig best wel klassiek, en deze horloge maakt al mijn looks helemaal af. Ik koos de 'Legende' met een witte plaat en een camel lederen bandje. Perfect om tijdens elk seizoen te dragen!

Ik draag hier ook een mantel van Sandro. Ik kon hem in de sale scoren aan 30% korting! Enkele jaren terug zag ik bij Max Mara mantels met franjes aan de kraag en mouwen, en sindsdien was ik op zoek naar een soortgelijke (betaalbare) jas. Lucky me! Ik combineerde de jas met een simpel V hals truitje, ASOS enkellaarsjes en mijn allernieuwste aanwinst: de Tabby van Coach. 

Als jullie ook zo gek zijn op mijn horloge zoals ik, met de code 'Sheila20' krijg je 20% korting. Veel shop plezier!
1 opmerking:

  1. Zo'n mooi uurwerk! Ik vind vierkante ook altijd zo classy!
    Supercoole jas trouwens! *-*

    Xo Noor

    BeantwoordenVerwijderen