woensdag 17 juli 2019

Lifestyle: My Only Bottle by Sodastream.


SodaStream, het bruiswatermerk dat het verschil wil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken, introduceert een nieuw product: My Only Bottle. Het is de eerste herbruikbare én vaatwasserbestendige fles waarmee je ook bruiswater kunt maken. Een enorm handige bottle voor onderweg, tijdens het sporten of wanneer je lekker aan het shoppen bent. Bijdragen aan een betere wereld was nog nooit zo makkelijk en smaakte nog nooit zo goed!

Voor de mensen die nog niet zo bekend zijn met Sodastream: Sodastream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water ( maar je kan ook smaakjes toevoegen!). Je kan je eigen toestel aankopen en thuis kraantjeswater omtoveren tot bruiswater. Zo zijn plastiek wegwerp flessen ook meteen overbodig!Wat zijn de voordelen?
  • de fles past op de meeste SodaStream toestellen (Spirit, Spirit One Touch en Cool) om makkelijk je eigen bruiswater te maken;
  • fashionable design met mooie metalen dop;
  • superhandig dankzij het draagkoord, zo kan je de fles overal mee naartoe nemen;
  • vaatwasmachinebestendig;
  • en last but not least, je bespaart duizenden plastic wegwerpflessen!
De nieuwe halveliterfles voor onderweg is beschikbaar in drie kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De speciale sportversie – in Bright Turquoise – is dankzij de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens een hardloopsessie of je favoriete yogales. Deze variant is vanaf september beschikbaar. 

Waar wacht je nog op?

Registreer je op www.myonlybottle.be en zorg ervoor dat je de unieke My Only Bottle als een van de eerste kan bestellen. My Only Bottle is verkrijgbaar voor €9,99 euro. Per verkocht exemplaar via SodaStreamStore.nl schenkt SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. Met deze handige en duurzame aankoop investeer je dus bovendien in onderzoek naar wegwerpplastic, waar de Plastic Soup Foundation zich voor inzet.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten