maandag 9 april 2018

Beauty: Collistar patch treatment (NL)

Wat is het?

Een hightech shockbehandeling patch die buik en heupen helpt remodelleren. Eenmaal op het lichaam aangebracht geeft de patch actieve ingrediënten vrij voor een intensieve, doelgerichte werking die 8 uur blijft. De patch heeft een 360° effect op de huid door de perfecte combinatie van cafeïne en Garcina Cambogia, die bekend staan om hun uitzonderlijke vetsplitsende en vochtafvoerende eigenschappen, plus Ginkgo Biloba extract dat de huid veerkracht en versteviging biedt. De formule is versterkt door het osmotische en verzegelende effect van de patch , die het product dieper in het huidweefsel helpt komen en zorgt dat het effect 8 uur blijft duren.Voordeel?

Na de eerste paar behandelingen oogt de huid al strakker en gladder. Als je de patch regelmatig gebruikt worden de resultaten nog beter: locale vetophopingen verminderen, de buik is platter en buik en taille ogen steviger. Je kan de patch gewoon onder je kleding dragen tijdens je dagdagelijkse activiteiten.

Hoe?

Je brengt de patch aan op de huid. Zorg wel dat de huid schoon en droog is. Je kan de patch max. 8 uur dragen, 2 keer per week. Een warm gevoel, tinteling of rood worden van de huid zijn een teken van de werking van het product. Je kan de patch ook maar 1x gebruiken.

Werkt het?

Op sommige momenten voelde mijn huid enorm warm aan. Zo warm dat ik 1x de patch heb verwijderd. één keer was mijn buik duidelijk strakker en platter, maar dat resultaat was snel weer weg. mijn huid is na 4 weken wel wat steviger en strakker, maar verwacht niet dat na 4 weken de patch te gebruiken je plots een platte buik hebt.

Kostprijs: €46,49 voor 8 patches.Geen opmerkingen:

Een reactie posten