woensdag 21 maart 2018

Lifestyle: Spring proof interior. (NL)


Mijn vriend en ik wonen nu al enkele jaren samen, en sindsdien hebben we ons interieur eigenlijk nooit veranderd. Natuurlijk koop je af en toe wel eens wat nieuwe decoratie zoals wat kaarsen, een vaas of een lamp maar de stijl is eigenlijk sinds het begin altijd hetzelfde gebleven. Onlangs zat ik in de zetel en dacht ik :' kom, tijd voor verandering!' Ons interieur is heel strak en vooral zwart en wit. Ik blijf het nog steeds mooi vinden, maar ik had zin in iets gezelliger, minder strak. Zeker nu de Lente er bijna is, had ik echt zin in iets nieuws. Het eerste wat je natuurlijk doet als je wat inspiratie zoekt voor je interieur is heel Pinterest doorzoeken, toch? Dat is alleszins wat ik deed. Ik vond die boho stijl wel heel leuk. Wat groen in huis, hout accenten en zachte kleuren. De volgende stap was het internet doorzoeken naar leuke interieur shops. Geloof mij, het zijn er veel! Door die zoektocht kwam ik terecht bij Esprit. Ik had er eigenlijk geen idee van dat ze ook interieur spulletjes verkopen. Jullie wel? Het was alleszins wel een leuke ontdekking! Voor elke kamer hebben ze wel leuke spulletjes en je kan er echt heel goed inspiratie opdoen. Ideaal, want stap voor stap probeer ik elke kamer onder handen te nemen en wat op te frissen. Door Esprit ben ik een beetje van mijn idee afgestapt en ben ik helemaal into pastel kleurtjes! Vooral de roze velvet kussentjes staan hoog op mijn wish list, maar ik vrees dat ik mijn vriend daarvoor eerst ga moeten overtuigen. Ook hebben ze heel mooi behang in frisse kleurtjes en subtiele motiefjes. Ik heb een open keuken, dus de decoratie in de keuken moet wel wat aansluiten bij die in de woonkamer. Mijn keuken is ook weer zwart wit, dus voor de keuken zoek ik gewoon wat leuke accenten die de keuken wat vrolijker maken.

In de badkamer weer hetzelfde verhaal, ook weer zwart wit en daar zou ik ook graag de boel wat opfrissen met wat kleur. Bij Esprit hebben ze heel leuke badmatten en handdoeken in echt alle mogelijke kleurtjes. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!
1 opmerking:

  1. Ik had ook geen idee dat esprit interieurdingen verkocht! Maar good to know, want zien er zeker toffe dingen uit! Ben benieuwd naar het resultaat!

    Xo Noor
    Clothesanddreams.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen