maandag 5 maart 2018

Beauty: Nivea Live Love Care.

Ik gebruik al jaren Nivea, ik kan het me niet anders herinneren. Mijn moeder heeft ook altijd Nivea gebruikt, en heeft me dat zo ook doorgegeven. Het begon allemaal met de blauwe pot Nivea crème die we allemaal wel kennen. Ondertussen heb ik al een hele Nivea collectie. Dat gaat van shampoo, tot bodylotion en dag - en nacht crème  Vorige week was ik uitgenodigd op het jaarlijks Nivea event om de nieuwigheden voor dit jaar te ontdekken. Geloof me, er komt heel wat leuks aan! Vandaag laat ik jullie al een preview zien van mijn favoriete nieuwe producten. Kijk je mee?Nivea Essentials: Dagcrème's.
Ik gebruik al een hele tijd dagcrème van Nivea en ik ben er echt wel zeer tevreden over. Ik ben dan ook blij dat er weer wat nieuws in het gezichtsverzorgingsgamma zit! Van het nieuwe gamma heb ik nu de BB cream, die echt mooi dekt en super zacht voelt op de huid en de dag crème met SPF 15 voor de normale tot gemengde huid. De crèmes hebben kleine prijsjes van €5,99 tot €8,99, wat natuurlijk ook altijd een voordeel is. Ik heb in het verleden dure crèmes gebruikt, maar Nivea blijft toch echt mijn grote favoriet.

Nivea sun gezicht : Shine control.
Insmeren is enorm belangrijk als je in de zon gaat. Veel mensen doen dit nog niet genoeg, en ik moet toegeven dat ik het zelf ook niet genoeg doe.  Enkele jaren geleden ben ik enorm verbrand geweest in mijn gezicht dus een goede bescherming is enorm belangrijk geworden voor mij. De shine control is met SPF 30 en is speciaal ontwikkeld voor de huid die snel gaat glimmen. Ze zorgt voor een instant matterend effect en beschermt ook nog eens! Deze kost €11,49. Een klein prijsje voor grote bescherming!Nivea soft: Mix me.
De Nivea soft crème is al 20 jaar een groot succes. Dit jaar brengt Nivea 3 fruitige versies op de markt die je kan mixen om je eigen unieke geur te creëren. Super leuk, toch? €3,49 voor een potje van 100ml.

Nivea droogshampoo: 3 in 1.
Vanaf April is er ook droogshampoo van Nivea te koop. Ik denk dat er bij iedereen vrouw wel een flesje droogshampoo in de kast staat. De droogshampoo van Nivea geeft het haar een volumeboost, verfrist en reinigt het haar 24 uur lang én het laat geen witte waas achter. Deze kost €5,29.


Wat is jullie favoriete Nivea product?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten