maandag 15 januari 2018

Fashion: Mijn favoriete designer items bij De Bijenkorf. (NL)

Ik denk dat het ongeveer 10 jaar geleden is dat ik De Bijenkorf ontdekte. Ik ging mijn verjaardag vieren met een shopping tripje in Amsterdam. De Bijenkorf in Amsterdam is zo groot, je kan er nu eens echt alles vinden! Nu, 10 jaar later ben ik weer mijn verjaardag gaan vieren in Amsterdam en heb ik weer enkele uurtjes in De Bijenkorf gespendeerd. Het leuke aan De Bijenkorf is dat je er verschillende merken onder één dak kan vinden. Je hoeft geen 20 boetieks te bezoeken, het kan gewoon allemaal daar. Ondertussen heeft De Bijenkorf ook een webshop, wat het allemaal nog makkelijker maakt!

Jullie kennen mijn voorliefde voor designer items ondertussen al wel, dus je kan je wel voorstellen dat De Bijenkorf een klein paradijsje is voor mij! Je kan er merken vinden zoals Gucci, Balenciaga, Kenzo, en nog vele anderen. In dit artikel laat ik jullie graag mijn favoriete items zien uit de nieuwe collecties. Kijken jullie mee?


Logo T-shirts, altijd leuk! Je kan er een echt statement mee maken én het maakt een simpele outfit toch net iets specialer. De Givenchy shirt staat hoog op mijn wish list!

Mijn grootste zwakte, designertassen. Ik probeer er toch zeker elk jaar eentje te kopen en mijn collectie wat uit te breiden. Bij De Bijenkorf kan je makkelijk vergelijken omdat je daar alle merken onder 1 dak hebt. Zo heb ik daar tijdens mijn laatste tripje mijn Gucci Marmont tas gekocht. Voor mij is het belangrijk dat een designer tas toch wel tijdloos is, iets wat je niet na een jaar beu bent. Hier staat de Balenciaga op nummer 1. Welke is jou favoriet?
En dan heb je de schoenen! Die kan je nooit genoeg hebben, toch? Bij De Bijenkorf heb je echt een enorm uitgebreide collectie schoenen. Ik zou echt niet kunnen kiezen, I want them all! Zo'n paar schoenen maken je outfit ook weer helemaal af! Wat is jouw ultieme droompaar? Ik kan alvast niet wachten om nog eens een bezoekje aan De Bijenkorf te brengen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten