woensdag 11 oktober 2017

Outfit: Aye Aye Captain

The ' Sailor hat ', a trend you see everywhere these days. However it's not really a very new trend, last year you  already saw the hats and Kate Moss already mastered this trend when she was 16 (!!). You either love it or you hate it. I have to admit I'm not really sure if I love it or not. Not everyone looks good with it I think, and I never really liked myself with a headpiece. What do you guys think? I do really love the combination of the hat and this sweater. I saw this one a long time ago already online, and I knew that I just had to have it! I always prefer to buy something that I can see in real life, because I've done a lot of bad buys in the past already during online shopping. (Oops!) So when I saw the sweater in Zara it went home right away of course! What do you guys think of this trend?

De 'Sailor hat', een trend die je tegenwoordig overal ziet verschijnen. Nochtans is het niet echt een zeer nieuwe trend, vorig jaar zag je het petje al verschijnen en Kate Moss had deze trend al onder de knie toen ze 16 (!!) was. You either love it, or you hate it. Ik moet zelf toegeven dat ik nog niet echt zeker ben wat ik er nu juist van vind. Niet iedereen komt ermee weg vind ik, en ik vind mezelf nooit echt goed staan met een hoofddeksel. Wat vinden jullie? Ik ben wel helemaal fan van de combinatie van het petje en deze trui. Ik zag deze trui een hele tijd geleden al online, en toen wist ik al dat ik hem gewoon moest hebben! Ik koop toch altijd liever iets dat ik ook echt zie, omdat ik in het verleden toch al veel miskopen heb gedaan tijdens het online shoppen. (Oeps!) Dus toen ik de trui zag hangen in Zara ging hij natuurlijk meteen mee naar huis! Wat vinden jullie van deze trend?


Hat: H&M
Jumper: Zara
Bag: Chanel
Watch: Violet Hamden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten