vrijdag 14 juli 2017

Beauty: Nivea Q10+C Anti wrinkle + Energy.


Wrinkles, nobody likes to see them coming. I am at an age where you really have to use some good products to prevent wrinkles and take care  of your skin. I used different day and night creams over the years, but I've never came across one that really did something for me. I really tried everything, from Kruidvat to Dior.


I recently received some Nivea products, namely a day and night cream and an eye cream. Overall, I'm always happy about Nivea products, so I was very curious!

The Nivea Q10plus Anti-wrinkle + Energy range gives the skin a new life, thanks to a mix of two effective active ingredients naturally present in the skin: Coenzyme Q10 and vitamin c. thanks to this duo the signs of fatigue have no chance and radiates the skin again.

I use the products only a few weeks now, but I still have nothing negative to say about them. My skin looks fresher. Also a plus, the day cream feels really quite pleasant on the skin. If you are looking for good facial skin care, which is not too expensive, I can really recommend this range.
Rimpels, niemand ziet ze graag komen. Ik ben ondertussen op een leeftijd gekomen dat je toch al wat moet beginnen smeren om rimpeltjes te voorkomen. Ik gebruik al jaren verschillende dag- en nacht crèmes, maar ik ben nog nooit 1tje tegengekomen die echt iets voor mij deed. Ik heb echt alles geprobeerd, van Kruidvat tot Dior.

Onlangs kreeg ik wat productjes van Nivea toegestuurd, namelijk een dag- en nachtcrème en een oogcrème. Over het algemeen ben ik altijd al tevreden geweest over Nivea producten, dus ik was enorm benieuwd!

Het Nivea Q10plus Anti Rimpel + Energy gamma blaast de huid nieuw leven in, dankzij een mix van twee doeltreffende actieve ingrediënten die van nature aanwezig zijn in de huid: Coenzyme Q10 en Vitamine C. Dankzij dit duo krijgen tekenen van vermoeidheid geen kans en straalt de huid opnieuw.

Ik gebruik de productjes nog maar enkele weken, maar ik heb nog niets negatief ondervonden. Mijn huid ziet er frisser uit. Ook een pluspunt, de dagcrème voelt echt heel aangenaam op de huid. Als je op zoek bent naar goede gezichtsverzorging, die niet te duur is, kan ik deze echt aanraden.


Prijs van de producten: €11,49
Geen opmerkingen:

Een reactie posten