maandag 22 mei 2017

Outfit: Meet @Arvindanvers

Meet my boyfriend! If you follow me on instagram you probably saw @Arvindanvers already. I finally convinced him to stand in front of the camera instead of behind it! He is my photographer, but now we switched roles and the result is pretty cool, I think. Meanwhile, I also turned him into a real instagram addict, haha. I think it's so cool that we can do this together so from now on you will see him occasionally appear on my blog. He often goes for the looks with a tough edge like you see here, but you can just as well find him in a more classic look. I hope you like to see some men fashion as well on Fashionvitamins!Meet my boyfriend! Als je mij volgt op Instagram heb je @Arvindanvers misschien al eens voorbij zien komen. Eindelijk heb ik hem kunnen overtuigen om ook eens voor de camera te staan in plaats van er achter! Hij is mijn trouwe fotograaf van dienst, maar nu hebben we de rollen eens omgedraaid en het resultaat mag er zijn vind ik. Ondertussen heeft hij de Instagram microbe ook helemaal te pakken, haha. Ik vind het echt super tof dat we dit nu samen kunnen doen dus vanaf nu zal je hem ook af en toe op mijn blog zien verschijnen. Hij gaat vaak voor de stoerdere looks zoals je hier ziet, maar je kan hem evengoed ook in een klassiekere look zien verschijnen. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden om ook wat men fashion te zien op Fashionvitamins!


Jacket: Bershka
Shirt: Iron Maiden
Watch: Diesel
Glasses: Polette Eyewear


Geen opmerkingen:

Een reactie posten