maandag 8 mei 2017

Outfit: Gucci and Blossom trees.

You know Spring is here when you see beautiful blossoms appear everywhere. The streets turn all pink , so beautiful! Unfortunately it doesn't last. Luckily I have already shot some outfits between the blossoms!


Today I wear my Gucci t-shirt, with my fringe jeans, gold loafers and pink sunglasses! I got these at work. I am a mobile merchandiser for the company J-club. We distribute jewellery and sunglasses in different fashion stores. Super interesting job with a lot of variation. This is why you often see me walking around in shopping centers and shopping streets on Snapchat or instagram stories. Now you know I'm not always shopping, but I'm actually working. I have to admit, often the temptation is too big and I visit some shops . Oops!

Je weet dat het echt Lente is als je overal mooie bloesems ziet verschijnen. De straten kleuren dan helemaal roze, super mooi! Spijtig genoeg is het altijd van korte duur. Gelukkig heb ik toch al enkele outfits kunnen shooten tussen de bloesems!

Vandaag draag ik mijn Gucci t-shirt, met mijn fringe jeans, gouden loafertjes én een roze zonnebril! Deze komt trouwens van mijn werk. Ik ben mobile merchandiser voor het bedrijf J-club. We verdelen juwelen en zonnebrillen in verschillende mode ketens. Super toffe job met enorm veel variatie. Vandaar dat jullie me ook vaak zien rondlopen in shopping centers en winkelstraten op Snapchat of Instagram story's. Ik ben dus niet constant aan het shoppen, maar aan het werk. Toegegeven, vaak is de verleiding te groot en stap ik toch wat winkels binnen. Oeps!


Coat: Loavies
T-shirt: Gucci
Jeans: Zara
Shoes: H&M
Bag: Gucci

Geen opmerkingen:

Een reactie posten