vrijdag 28 april 2017

Lifestyle: Hoesjes outlet. (NL)

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar vanaf mijn iphone aan 50% zit krijg ik al lichtjes paniek aanvallen. Mijn gsm moet echt altijd opgeladen zijn. Ik heb dan ook overal opladers klaarliggen. Ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben, toch? Bij hoesjes outlet vond ik enkele handige accessoires, een desktop dock charger, een powerbank en een extra lange oplaadkabel.De dekstop charger dock is echt super handig voor aan je bureau, of zelfs op je nachtkastje. Je kan rustig verder werken terwijl je iphone oplaad en je ziet nog steeds al je meldingen binnenkomen. Super handig! Ik vind het best ook nog wel mooi staan.Een powerbank kan echt niet ontbreken als je zo'n oplaad freak bent als mij. Super handig om in je handtas te steken of om in je auto te leggen. Deze is echt niet prijzig, doet wat het moet doen en het is geen lelijk ding.Dan de extra lange oplaadkabel, ik zou echt niet meer zonder kunnen! Stel je zit in de zetel, of ligt in bed en je oplader is net niet lang genoeg om comfortabel wat te scrollen op Instagram of Facebook. Hatelijk is dat! Dat probleem is ook weer opgelost met de oplaadkabel van 2m.

Neem zeker ook eens een kijkje bij de hoesjes, want daar zitten ook super mooie exemplaren bij!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten