vrijdag 10 maart 2017

Fashion : Shoe trends. (NL)

Nu de Lente weer in zicht is, is het ook tijd voor nieuwe schoenen! De botjes mogen stilletjes aan terug naar achter in de kast, en de instappers, sandalen en muiltjes kunnen terug naar voor. Misschien is dit wel de ideale moment om even stil te staan bij de laatste trends van de schoenen. Ik kon het niet weerstaan om toch even te shoppen tijdens deze selectie, oeps!


  • De slippers: Je kent ze ongetwijfeld wel, de Gucci slippers in alle kleuren en motiefjes en soms wel met een pelsje. Super mooi natuurlijk maar niet zo betaalbaar voor iedereen. Gelukkig zijn er zo veel verschillende mooie slippers dit seizoen.


(From left to right: Find these on SALE!, Pieces , Kennel Schmenger, Lost Ink, River Island )

  • Open slippers: De open slippers zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit het modebeeld. Ik ben er helemaal gek op, zeker nu je er zoveel keuze in hebt. Het kan ook niet gek genoeg zijn. Slippers met pels, parels, noem maar op!
( From left to right: Lost ink, Miista, Topshop, Topshop, Topshop )

  • Sneakers: Sneakers blijven echt altijd leuk. Een witte sneaker is nog steeds ok√©, maar wat extra mag zeker. Borduursels, diamantjes, see through details, alles kan!
(From left to right: Missguided, Missguided  ,Hilfiger Denim, Tom Tailor, Karl Lagerfeld

  • Instappers: De instappers heb je echt in zoveel verschillende stijlen. Je kan voor een ronde of een puntige tip gaan, een klassieke of een sportieve look. Een neutraal model of met een fantasietje, noem maar op!
(From Left to right: Vince Camuto,  Lost Ink, Miss Selfridge, Topshop, KMB


1 opmerking: