maandag 26 december 2016

Beauty: Irresistible Me Curls

A few articles ago I told you about my curling iron from Irresistible Me. It took a while before I could try out the curling iron, because I had to wait for the American adapter that I ordered online. But today it could finally try it! I have to say, I am very positive about this one! 

In the beginning it was not easy to use, because I'm not used to work with such a curling iron. I have one myself where you have to put a piece of your hair in a clip, and that is different at this curling iron. I already tried 3 different curls, and they are all very different. Something that I didn't expect. Take a look with me!Een paar artikels terug vertelde ik jullie over mijn krultang van Irresistible Me. Het heeft even geduurd voor ik de krultang kon uittesten, omdat ik moest wachten op de Amerikaanse adapter die ik online bestelde. Maar vandaag was het eindelijk zo ver! Ik moet zeggen, ik ben echt fan!

In het begin was het even zoeken, want ik ben niet gewoon om met zo'n krultang te werken. Ik heb er zelf 1 waar je je stukje haar in moet vaststeken, en dat is niet bij deze krultang. Ik heb ondertussen al 3 verschillende krullen getest, en ze zijn echt wel allemaal anders. Iets dat ik niet had verwacht.
Kijk gerust even mee met mij!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten