maandag 17 oktober 2016

Outfit: October Sun.

In one of my previous posts, I was still hoping for some colder weather, Meanwhile I am happy again when I can enjoy a bit of the last sun rays. The days are shorter, the heating is on, Winter is coming obviously ! Last Sunday was a sunny day, thank God! I went to Antwerp for the day, because nothing is as cozy as exploring the city under the winter sun. For the occasion I was wearing my new Zara dress, and my BENT Merkschoenen boots. More about that later. I finished my look with a leather perfecto. The perfect look for a sunny day out in the city!In één van mijn vorige posts was ik nog aan het hopen op wat kouder weer, ondertussen ben ik weer blij als ik een beetje van de laatste zonnestralen kan genieten. Het is weer wat vroeger donker, de verwarming mag ondertussen ook al aan, de winter komt er duidelijk aan! Afgelopen Zondag was het toch nog een zonnige dag, zalig! Ik ging een dagje naar Antwerpen, want niets is zo gezellig als in het winterzonnetje een beetje de stad verkennen. Voor de gelegenheid had ik mijn nieuw kleedje van Zara  aan en mijn botjes van BENT merkschoenen. In een volgende post meer daarover. Ik maakte mijn outfit af met een lederen perfecto. De perfecte look voor een zonnig dagje in de stad!
Jacket: Zara
Dress: Zara
Bag: Chanel
Ring: Swarovski
Watch: Marc Jacobs

1 opmerking: