vrijdag 2 september 2016

Outfit: No Regrets

Winter or summer, I wear black almost all the time. Black is really just my ' color '. So on this hot summer day I concurred the heat again in my black outfit. It May not was the best choice, because a leather skirt & 30 degrees is not really the perfect combination , I realized, haha! I found this t-shirt at Bershka, and have bought it directly without thinking. I think it's so cool! I really like the rock like t-shirts, especially combined with a skirt!

Winter of Zomer, mij ga je echt het meeste in het zwart zien. Zwart is echt gewoon mijn 'kleur'. Dus op deze warme zomerdag trotseerde ik de hitte weer in mijn zwarte outfit. Misschien niet de beste keuze, want een lederen rok & 30 graden is echt niet de perfecte combinatie heb ik ondervonden, haha! Ik vond dit t-shirt bij Bershka, en heb hem direct zonder nadenken gekocht. Ik vind hem zo tof! Ik hou echt van de stoerdere rock achtige t-shirts, zeker gecombineerd met een rok!T-shirt: Bershka
Skirt: Primark
Shoes: Converse
Bag: Gucci
Geen opmerkingen:

Een reactie posten