donderdag 18 augustus 2016

Outfit: Zoë Loveborn

At the end of July I was invited to check out the new collection of Lola Liza in the showroom. I didn't know what to expect, because Lola Liza is not really a store where I shop. Well, that's totally different now. They put their ' Zoë Loveborn ' line in a new jacket and the collection is cooler than ever! The collection has a high blogger-chic and parisienne look. I chose my 4 favorite items from the collection, and I can't wait to show them to you!

Today I show you my first outfit with an item from the new collection. I chose this playful yet classy blouse with an elephant print. Not something that I would choose otherwise, but I just couldn't resist this one! I combined it with a leather vest and black ripped jeans, to give the outfit a tougher look. What do you guys think of this first look? Looking forward to see more? :)

Here you can shop some items shopping from the new collection.

Eind Juli mocht ik de nieuwe collectie van Lola Liza gaan bekijken in de showroom. Ik wist      niet direct wat ik moest verwachten, want Lola Liza is niet echt een winkel die me direct aanspreekt. Wel,dat is helemaal anders nu. Ze hebben hun 'Zoë Loveborn' lijn in een nieuw jasje gestoken en de collectie is hipper dan ooit! De collectie heeft een hoog blogger-chic gehalte en parisienne look. Ik koos mijn 4 favoriete items uit, en ik kan niet wachten om ze aan jullie te laten zien!

Vandaag laat ik jullie mijn eerste outfit zien met een item uit de nieuwe collectie. Ik koos deze speelse maar toch klassevolle blouse met een olifant printje. Niet iets dat ik anders snel zou kiezen, maar ik vond de blouse echt zo tof! Ik combineerde ze met een lederen vest en zwarte ripped jeans, om de outfit toch wat stoerder te maken. Wat vinden jullie van deze eerste look? Benieuwd naar meer? :)

Hier kan je al enkele items shoppen uit de nieuwe collectie.


Blouse: Lola Liza
Vest: Zara man
Jeans: Mango
Bag: Chanel
Watch: Kenzo
Ring: Swarovski

Geen opmerkingen:

Een reactie posten