donderdag 30 juni 2016

Outfit: Stripes and leather.

Who follows my blog a bit, knows that I really always wear jeans. Black or blue, but always jeans. Time for change! I searched a long time for some nice loose trousers, and finally I've found one. Zara never lets me down! I combined it with open heels, black crop top and a leather perfecto. I really like this look, what do you guys think?Wie mijn blog een beetje volgt, weet dat ik echt altijd jeans draag. Zwarte of blauwe, maar altijd jeans. Tijd voor verandering! Ik zocht al lang naar zo'n toffe losse broek, en eindelijk heb ik er eentje gevonden. Zara stelt me echt nooit teleur! Ik combineerde de broek met open hakken, zwarte crop top en een lederen perfecto. Ik ben echt wel fan van deze look, wat vinden jullie er van?

Jacket: Zara
Top: Zara
Trousers: Zara
Shoes: Zara
Choker: Zara & Vintage
Bag: Chanel
Bracelets: Spell on me & The Peachbox


Geen opmerkingen:

Een reactie posten