vrijdag 17 juni 2016

Food: 28 Day Teatox

Met een bang hartje begon ik aan de detox, want om eerlijk te zijn ik drink echt nooit thee. Ik had ook nog nooit thee gevonden die ik echt lekker vond. Heel spannend dus! Ik zag al die resultaten van Skinny Mint dus ik moest het echt volhouden! De eerste dagen waren niet makkelijk. De morning boost was wel lekker, maar de night cleanse vond ik in het begin echt verschrikkelijk! Een hele sterke, kruidige smaak. Maar uiteindelijk werd het een gewoonte en ging het best vlotjes binnen.

Na 28 dagen zit mijn teatox er nu op. Jammer genoeg zie ik bij mij niet zo'n resultaten als de resultaten op de website van Skinny Mint. Geen sixpack dus , lol. Ik moet wel eerlijk zijn, ik let wel wat op mijn eten, maar het is nu ook niet dat ik op dieet ben. Ik ben ook pas de laatste week een beetje beginnen sporten, dus misschien kunnen we het daar op steken?


With a scared heart I started the detox, because to be honest I never drink tea. I also never found tea that I really liked. Very exciting! I saw all these results of Skinny Mint so I had to finish this detox! The first days were not easy. The morning boost was nice, but the night cleanse was in the beginning really awful! A very strong, spicy taste. But in the end it became a habit and I actually started to like it.


After 28 days my teatox came to an end. Unfortunately I don't see such results as the results on the website of Skinny Mint. No six pack for me, lol. I must be honest, I try to eat healthy, but it's not that I'm on a diet. I also started to exercise a little bit in the last week, so maybe we can put the blame on that?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten