maandag 9 mei 2016

Outfit: a pop of Pink

Sometimes you just need a pop of pink in your life! Something you will not see very often on me , such a bright pink, but that does not mean I don't like it. When the sun is out, I sometimes feel like wearing a bright color. This Bernadette is truly perfect. Truly a must have in your closet! I told you about the shop Les Folies before, this bernadette is also from their shop. Did you check it out already?


Soms heb je gewoon een beetje 'pink' in je leven nodig! Iets dat je niet vaak bij mij zal zien zo'n fel roze, maar dat wil niet zeggen dat ik het minder mooi vind. Als het zonnetje schijnt buiten, heb ik soms wel eens zin in een fel kleurtje. Daarvoor is deze bernadette echt perfect. Echt een musthave in je kast! Ik vertelde jullie in een vorig artikel al over Les Folies, wel deze bernadette komt ook van de shop. Hebben jullie al eens een kijkje genomen?


Bernadette: Les Folies
T-shirt: Zara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten