maandag 30 mei 2016

Outfit: Aztec Parka

Nowadays you see them everywhere, parkas. Preferably in khaki and preferably with a large print on the back! I am a huge fan of this trend and I really found a great one! I told you already about La belle and the bag, and hopefully you find the webshop as much fun as me! I found a khaki parka there with a white aztec print. Just a little differently than most parkas in the other shops! 

This outfit shoot was on a super cool location. An abandoned railway, At least I think it was abandoned lol. I really felt like I was on a film set! Hopefully you guys like it!


Tegenwoordig zie je ze heel vaak, de parka's. Liefst in het kaki en liefst met een grote print op de rug! Enorme fan ben ik van deze trend en ik heb echt een pracht exemplaar gevonden! Ik vertelde jullie al over La belle and the bag,  en hopelijk vinden jullie de webshop net zo leuk als mij! Ik vond er een kaki parka met een witte aztec print. Net iets anders dan de meeste parka's die je in de winkels vind!

Deze outfit shoot was trouwens op een super toffe locatie. Een verlaten spoorweg, alleszins ik denk toch dat het verlaten was haha. Ik voelde me helemaal op een filmset! Hopelijk vinden jullie het ook leuk!

T-shirt: Zara
Trousers: Mango
Bracelet: Spell on me
Bracelet: The Peachbox
Watch: Ice Watch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten