maandag 4 april 2016

Beauty Musthave: Body&Bess


Persoonlijk ben ik enorme fan van dit merk. Body&Bess ontwikkelt huidverzorgingsproducten die perfect zijn voor mensen met huidproblemen. Droge of vette huid? Body&Bess bied de oplossing! De producten zijn allemaal gemaakt op basis van frambozenpitolie, die uitzonderlijk rijk is aan vitamine A en E, antioxidanten en omega-3 en -6.Ik kreeg wat testertjes van Body&Bess om zo wat verschillende productjes uit te testen. Spannend!

Dadelijk laat ik jullie de body scrub, cleansing milk en intensive body oil zien, maar eerst zet ik even de onmiddellijke effecten van de producten op een rijtje voor jullie.

 • verzacht geprikkelde of rode huid
 • verzacht bij muggenbeten
 • rehydrateert de huid
 • vermindert roodheid
 • beschermt tegen de zon (niet geschikt als sunblock natuurlijk)
 • vermindert schilfers

Niet slecht,hé? Natuurlijk zijn er ook lange termijn effecten, en dat zijn deze:

 • doet pigmentvlekken vervagen
 • verbetert droge huid
 • werkt talgregulerend
 • verbetert vette huid
 • anti-aging
 • verhoogt de weerstand
 • positief effect op acne, psoriasis, eczeem en dermatitis
Ik zie geen reden om het niet te proberen, Let's go!


De body scrub:
Ik ben enorme fan van de Body&Bess scrubs! Eerder probeerde ik al eens de face scrub, maar de body scrub had ik nog nooit geprobeerd. Mijn verwachtingen waren wel hoog omdat ik de face scrub zo goed vond. Het is een donker rode bijna bruine scrub. In aanraking met water krijgt het een witte kleur. Je huid is zo zacht nadien! Dit is zeker mijn favoriet uit heel het Body&Bess gamma.Cleansing milk:
Een goede reiniging is super belangrijk voor de huid, en eerlijk ik gebruik zo'n producten echt véél te weinig. Bij deze neem ik me ineens voor om dit te blijven gebruiken! Je brengt de melk gewoon aan op een watje, en wrijft zachtjes over je hals en gelaat. De melk reinigt niet alleen, maar werkt ook voedend en hydraterend. Intensive body oil:
Deze olie bestaat uit 60% natuurlijke frambozenpitolie. De olie maakt komaf met veroudering, vermoeidheid en uitdroging. Het is een aangename olie die snel wordt opgenomen door de huid waardoor je daarna niet helemaal plakkerig aanvoelt. Serieus pluspuntje toch! De olie heeft wel een sterke geur, echt een frambozengeurtje. Super productie, enkel ben ik niet zo'n fan van de geur maar dat is puur persoonlijk natuurlijk.
De producten zijn te verkrijgen op www.bodyandbess.com

Met de code 'BODYANDBESS' krijg je tot 11/04 20% korting!

1 opmerking:

 1. Ik ben wel eens benieuwd om die olie uit te proberen! Ik gebruik dit product graag maar vind het plakkerig gevoel dat er normaal is, wel vervelend.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen