maandag 22 februari 2016

Musthave: The Peachbox.

Today I'll share one of my must-have addresses with you, The Peachbox. The Peachbox is an Australian brand for modern women. They sell not only jewelry, but also watches by Marc Bale. I was looking for new silver bracelets, and I found them here! I got the bracelets very quickly, packaged in stylish black boxes. A nice present for myself! 


Vandaag deel ik met jullie 1 van mijn musthave adresjes, The Peachbox. The Peachbox is een Australisch merk voor moderne vrouwen. Ze verkopen niet enkel juwelen, maar ook horloges van Marc Bale. Zelf was ik al een tijdje op zoek naar nieuwe zilveren armbanden, en ik vond ze hier! Ik kreeg de armbandjes heel snel aan, verpakt in stijlvolle zwarte doosjes. Een cadeautje voor mezelf! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten