donderdag 12 november 2015

Outfit: MyPaulsBoutique.
This summer I already introduced you to Paul's boutique, and now for the Autumn-Winter collection  Paul's Boutique is back! The new collection is really wonderful, and of course I chose my bag really quickly! I chose a black/white model, and I'm really super excited about it! It's not just a super nice bag, but also just very practical! It seems a small bag, but believe me, there fits a lot in this little bag! Ideal because I always bring too much stuff with me! 

I combined this bag with an all black outfit. These days my over the knee boots and I are inseparable, so of course you see them in this look. Remember the Alexander Wang x H&M collection last year? I'm still crazy about this sporty dress! Do you guys already have a Paul's Boutique bag in your collection?
Deze Zomer liet ik jullie al kennis maken met Paul's boutique, en nu voor de Herfst-Winter collectie staat Paul's Boutique er weer! De nieuwe collectie is echt prachtig, en natuurlijk had ik mijn tas snel gekozen! Ik koos voor een zwart/wit modelletje, en ik ben er echt super blij mij. Het is niet alleen een super mooie tas, maar ook gewoon erg praktisch! Het lijkt een klein tasje, maar geloof me, er past echt veel in. Ideaal want ik sleur altijd véél te veel mee!

Ik combineerde dit tasje met een all black outfit. Tegenwoordig zijn mijn over the knee boots en ik onafscheidelijk, dus die zie je hier natuurlijk ook weer terugkomen. Weet je nog vorig jaar de Alexander Wang x H&M collectie? Wel, ik ben nog steeds helemaal fan van dit kleedje! Hebben jullie al een Paul's Boutique in jullie collectie?

Dress: Alexander Wang x H&M
Boots: Zara
Coat: Primark
Watch: Marc Jacobs
1 opmerking:

  1. Wat een leuke jurk! De tas past er perfect bij!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen