maandag 2 november 2015

Outfit: Fur and over the knee boots.

Since last year I have been looking for a fur coat in a dark green color, as you didn't see it anywhere on the blog here, my search is obviously not a success! (Tips are always welcome!) I was happy when I saw this fur jacket in H&M! Okay it's not completely green, but it's better than nothing, right? As I said in a previous post, I can't get enough of fur in Autumn/Winter! As the scarves, I also have a whole collection fur jackets and cardigans . But this is my new favorite. I combined it with my new green Zara bag. Normally you don't see me without my beloved designer bag, but I just couldn't resist buying this one!
Sinds vorig jaar ben ik al op zoek naar een bontje in een donkergroene kleur, vermits je hier nog nergens zo'n bontje hebt gezien is mijn zoektocht duidelijk geen succes! ( Tips zijn altijd welkom! ) Blij was ik wel toen ik dit bont vestje zag hangen in H&M! Ok√© het is niet volledig groen, maar er zit wel wat groen in. Beter dan niets, toch? Zoals ik al zei in een vorige post, ik krijg maar geen genoeg van bontjes in de Herfst/Winter! Zoals de sjaals, heb ik natuurlijk ook een hele collectie bont jasjes en vestjes klaarhangen. Maar deze is toch weer mijn nieuwe favoriet. Ik combineerde hem met mijn nieuwe groene Zara tas. Normaal zie je mij nooit zonder mijn geliefde designer tas, maar ik kon er echt niet aan weerstaan om deze te kopen!

Fur vest: H&M
Sweater: Primark
Trousers: Zara
Boots: Zara
Bag: Zara
Watch: Marc by Marc Jacobs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten