maandag 14 september 2015

The jeans files.Jeans, het gaat al jaren mee en zal ook nooit verdwijnen. Alleen heb je nu ontelbare mogelijkheden met jeans. Je vindt jeans in alle soorten , modellen en maten! Een hele tijd was de skinny dé jeans die je moest hebben , maar tegenwoordig is er zoveel meer.


  • Mom jeans: Dit model heeft een hoge en losse taille. Vroeger was het echt een 'mom jeans' maar tegenwoordig moet je geen 'mom' meer zijn om deze jeans te dragen.  Door de hoge losse taille is deze jeans perfect voor crop tops. Denk je nu 'Crop tops zijn toch enkel voor de zomer?' Helemaal niet! Lange jas erover, boots en een leuke sjaal en je bent helemaal winter proof!
  • De bootcut: Ik weet nog toen ik een jaar of 10-12 was, was dit dé jeans. Hoe breder je pijpen vanonder hoe beter. Deze jeans was een hele tijd uit het modebeeld verdwenen maar is weer terug! Hou je van de boho look? Dan is deze jeans dé jeans voor jou! een leuk lace up truitje, oversized vest en botjes en je bent helemaal klaar!
  • De skinny jeans: Toch mijn all time favorite. Misschien is het ook weer de gewoonte , maar ik denk niet dat ik snel van model ga wisselen. Een skinny jeans past echt bij alles vind ik! Mijn favoriete look is een oversized trui, over the knee boots én de skinny jeans. Bij C&A hebben ze een ruime keuze Skinny jeans.
  • Slim fit. De slim fit kan je met alles dragen vind ik. Leuke sweater met sneakers, truitje met hakken, het kan allemaal!
  • De boyfriend jeans: De naam zegt het al. Een losser model en tegenwoordig ook helemaal in! Combineer deze met een truitje, leuke jas en hakken voor een leuke nonchalante maar toch vrouwelijke look.

Buiten al de gekende jeans modellen, heb je nog zoveel leuke kledingstukken in jeans!
  •  De jeansrok was deze zomer ook weer helemaal terug in letterlijk elke lengte en model! Mijn favoriet was het jeansrokje met de knoopjes vooraan.
  • Dan heb je ook nog de jeans short. De jeans short is er ook al jaren en zal ook nooit verdwijnen! Echt een must in je zomer garderobe.
  • Het jeanshemdje. Ook een blijvertje en past perfect bij de suede trend! Suede rokje en jeans hemdje , meer heb je niet nodig om er hélemaal fashionable uit te zien!
  • De jeans tuinbroek/salopet, niet mijn favoriet. Staat ook heel weinig mensen vind ik maar sommige komen er wel mee weg! Helaas hoor ik daar niet bij haha.
Wat is jullie favoriete jeans model?

1 opmerking: