vrijdag 28 augustus 2015

Webshop: Boohoo.com

It's been a while since I showed you guys a new webshop. So today I want to introduce you to Boohoo.com. I think some of you already know this webshop, but I still want to share it with you for the people that don't know boohoo. Boohoo is a webshop with clothes, accessories and shoes for woman and for men. They follow the latest trends, but also got nice basics. They have actions all the time, like free shipping, student discount, 20% off,etc. So it's definitely worth to check it out! Personally I think their prices are very low for the good quality you get. I'm a happy costumer and waiting for my next order to arrive! :)
Het is weer een tijdje geleden dat ik jullie nog eens een nieuwe webshop heb laten zien.
Dus vandaag wil ik jullie voorstellen aan boohoo.com. Ik denk dat sommige onder jullie deze al wel kennen, maar toch wil ik dit even delen met jullie. Boohoo is een webshop met kleding,accessoires en schoenen zowel voor mannen als voor vrouwen. Ze volgen de laatste trends, maar hebben ook gewoon basics. Constant hebben ze acties zoals free shipping, student discount, 20% off selected items, enz. Zeker dus de moeite om eens te gaan kijken! Hun prijzen vind ik persoonlijk ook zeer laag voor de goede kwaliteit die je krijgt. Ik ben alvast weer aan het wachten op mijn volgende pakje! 

1 opmerking: