maandag 10 augustus 2015

Outfit: Linzi Shoes.

You probably noticed by now that I don't wear heels that often, but how beautiful are these?! I searched a long time for a nice lace up heel, and then I ran into this one at the Linzi webshop. They are very comfortable, even though they are quite high. And the color is also super easy to combine. Also nice to know, they are not expensive at all! You should go and take a look on the Linzi webshop, very nice shoes at an affordable price. Further I also wear my Christian Paul watch,That I already suggested a few posts back to you! You also probably saw my designer bag wish list passing by. This Louis Vuitton bag is my newest addition to my collection! Actually, I was never really a big fan of the Louis Vuitton bags, you see everyone with a Louis Vuitton bag, often they are fake, but still therefore I didn't want one. Until I stepped inside the Louis Vuitton shop a while ago and saw this bag, really love at first sight! By far the most beautiful Louis Vuitton bag I've ever seen!

Jullie zullen al wel gemerkt hebben dat ik niet zo vaak hakken draag, maar hoe mooi zijn deze?! Ik zocht al lang naar een mooie lace up hak, en toen kwam ik deze tegen op de Linzi webshop. Ze zijn zeer comfortabel, ook al zijn ze best wel hoog. En de kleur valt ook super goed te combineren. Ook leuk om te weten, ze zijn helemaal niet duur! Je moet maar eens een kijke nemen op de Linzi webshop, zeer mooie schoenen aan een betaalbare prijs. Verder draag ik ook mijn Christian Paul horloge, die ik een paar posts terug al aan jullie voorstelde! Jullie hebben ongetwijfeld ook mijn designer bag wish list zien voorbij komen. Dit Louis Vuitton tasje is dus mijn nieuwste aanwinst in mijn collectie! Eigenlijk was ik nooit echt grote fan van de Louis Vuitton tassen, je ziet iedereen er mee lopen, vaak zijn ze wel fake, maar toch daarom sprak het me niet zo aan. Tot ik een tijdje geleden de Louis Vuitton winkel binnen stapte en dit tasje zag liggen, echt liefde op het eerste gezicht! Veruit de mooiste Louis Vuitton tas die ik ooit heb gezien! 


Top and vest: Zara
Jeans: Zara
Shoes: Linzi.com

7 opmerkingen:

 1. Toevallig had ik deze tas ook gespot in Knokke dit weekend maar met de rode klep. Voor deze wil ik echt gaan :p

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh die heb ik nog niet gezien, enkel deze! ja echt, liefde op het eerste gezicht :D
   xoxo

   Verwijderen
 2. Oh wauw die zijn gaaf zeg! Staat je heel mooi deze kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super tof! Staat je super!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen