donderdag 9 juli 2015

Outfit: Modewalhalla Fringes.

I'll show you another beautiful piece from the Modewalhalla collection. As you may know i'm crazy about the fringes trend, so can you imagine how happy I was with this vest!? It's such an easy piece to wear and combine, perfect for this summer weather. This vest is going with me on holiday for sure! Now I combined it with a Boohoo top with print, a jeans and fringe sandals.

Hier laat ik je weer een heel mooi stuk zien uit de Modewalhalla collectie. Zoals jullie weten ben ik helemaal gek van de fringes trend, dus je kan je wel voorstellen hoe blij ik was met dit vestje! Het is zo'n makkelijk stuk om te dragen en te combineren, ideaal voor dit mooie weer. Dit vestje gaat al zeker mee in mijn koffer als ik op vakantie vertrek! Nu heb ik het vestje gecombineerd met een Boohoo top met print, een jeans en fringes sandaaltjes.
Top: Boohoo.com
Jeans: River Island
Sandals: H&M
Watch: Marc by Marc Jacobs
Arm cuff: Accessorize

1 opmerking:

  1. Wat een super leuke outfit! Ik ben ook helemaal weg van deze 70s stijl. Het geeft mij echt een zomer gevoel.

    Liefs,
    Kim - vintageandbeauty.com

    BeantwoordenVerwijderen