woensdag 29 juli 2015

My ultimate designer bag wish list.

Who wouldn't want a fancy designer bag? I know I do! Everybody has a bag crush, in my case, I have way too many bag crushes! lol! But a girl can dream right? I already have a small collection, but when I buy such an expensive bag, I always try to buy a timeless piece. Not one that you don't want to wear anymore next year. It would be a total waste! I already have a few black bags, now a bag in nude is on top of my wish list! What's your ultimate bag crush? 

Wie wil er nu geen mooie designer tas? Iedereen heeft wel een bag crush. In mijn geval zijn dat er veel, veel te veel! haha. Maar een meisje kan dromen, toch? Zelf heb ik er al enkele in mijn collectie. Als ik zo'n dure tas koop probeer ik er toch op de letten dat het een tijdloos model is, niet eentje dat je volgend jaar al beu bent. Zou zonde zijn! Ik heb al enkele zwarte tassen, nu staat een nude kleurtje hoog op mijn wish list. Wat is jouw ultieme bag crush?You can find everything on www.mytheresa.com,
except Louis Vuitton and Chanel (louisvuitton.com - chanel.com)

1 opmerking:

  1. Mijn wishlist is redelijk gelijkaardig. Momenteel crush ik echt op de Drew van ChloƩ. De Chanel boy bag wil ik natuurlijk ook graag. De valentino ruckstud mag ook altijd. En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan ;-)

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen