dinsdag 9 juni 2015

Outfit: Yellow.

Last week I was in Brussels for the opening of a new store, and of course I thought this was the perfect opportunity to take some pictures for a new outfit post. These pictures were taken in the Abercrombie&Fitch store. I love the contrast with the dark hallway and the bright yellow color. As you know I love long coats, so you can guess how happy I was when I found this one in a nice bright color. I combined it very simple with a white tee, jeans and my white Karl Lagerfeld sneakers.


Ik moest vorige week in Brussel zijn voor de opening van een nieuwe winkel, en vond dit natuurlijk de perfecte gelegenheid om ineens foto's te maken voor een nieuwe outfitpost. Deze foto's zijn gemaakt in de hal van de Abercrombie&Fitch winkel. Ik hou van het contrast van de donkere hal en de felle gele kleur. Zoals jullie weten hou ik van lange jassen, dus je kan wel raden hoe blij ik was dat ik er eentje vond in een leuk zomerkleurtje! Ik heb hem gewoon heel simpel gecombineerd met een wit shirtje, jeans en mijn witte Karl Lagerfeld sneakers!

 Coat: Bershka
Top and jeans: Zara
Sneakers: Karl Lagerfeld
Bag: Chanel
Watch: Kenzo
Ring: Swarovski

2 opmerkingen:

  1. Wow de jas vind ik erg leuk, staat je goed! Mooi gecombineerd met een simpele outfit.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die jas is echt heel mooi gecombineerd!

    BeantwoordenVerwijderen