donderdag 18 juni 2015

Outfit: A touch of tiger.

Finally I found a long beige sleeveless coat, I have them in so many colors, but this one was missing in my collection. Happy me! This day I was on the road with Laura from BeautyBlogLaura in Antwerp, and I had to take pictures on these walls! I really like this location. It was a busy day so I put on something easy but classy. My long beige sleeveless coat, with a beige sweater, ripped jeans, my favorite lately, my slip ons with tiger print and some gold jewelry to make it complete! :)Eindelijk heb ik een beige lange vest gevonden, ik heb al zoveel kleuren maar deze ontbrak nog in mijn collectie! Happy me. Deze dag was ik samen met Laura van beautyblogLaura op pad in Antwerpen, en ik moest natuurlijk weer foto's hebben aan deze muren! Ik blijf deze locatie echt super tof vinden! Het was een drukke dag dus had ik iets makkelijks maar toch klassevol aangedaan. Mijn lange beige vest, met een beige truitje, ripped jeans, echt een van mijn favoriete kledingstukken dit moment, mijn slip ons met tijger print en om het helemaal af te maken wat gouden juwelen! :)Sweater,trousers and sleeveless jacket: Zara
Shoes: River Island
Bag: Saint Laurent
Watch and bracelet: Marc by Marc Jacobs
Ring: H&M


3 opmerkingen:

 1. Hele mooie outfit! Je vest is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie hebben op leuke locaties geshoot! Het vest staat je goed en die tas wil ik zo graag!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Ook je outfit is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen