vrijdag 5 juni 2015

Outfit: Polette sunnies.

I think most of you know Polette from my previous posts. This is my new sunglasses, the Perfecto. Nice,right? I love a special touch on a sunnie, here the gold around the glasses. I also wear my sleeveless khaki trench with a simple black top. Perfect with the gold details from the sunnies. Did you already order something on Polette.com?
 Ondertussen kennen jullie Polette al wel denk ik van mijn vorige posts. Dit is mijn nieuwste aanwinst, de Perfecto bril. Leuk he? Ik hou wel van een speciale touch aan een zonnebril, hier de gouden rand. Verder heb ik hier ook mijn mouwloze khaki trenchcoat aan, met een simpel zwart truitje. Perfect met de gouden details van de zonnebril! Hebben jullie al eens iets bestelt op Polette.com?Sunglasses: www.polette.nl
Top and sleeveless trench: Zara

3 opmerkingen:

 1. Mooie bril! Ik hou van Polette!

  Liefs,
  Jolien
  www.thatgirlwithherblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk model heb je gekozen. Ik heb mijn bril ook net ontvangen!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof model! Sta je goed mee!

  BeantwoordenVerwijderen