donderdag 28 mei 2015

Outfit: PiNNED by K.

Hi everyone!
A few posts ago I told you I discovered the webshop PiNNED by K.
I had a lot of positive reactions about the webshop, I'm happy about that! I knew everyone would like it. Here you can see my outfit with the fringe on my sneakers. I'm very satisfied with it, it gives your look that extra touch! I put them on my white Stan Smith Adidas sneakers, combined with a jeans, MSGM sweater and an oversized white blazer! Here the laces are knotted on the fringe, but you can also put them in your shoe, so that you don't see them on your fringe. There's a pictures on my Instagram with my sneakers like that. Do you already have a fringe? Make sure to show me your sneakers with your fringe, I'm curious!

Hey iedereen!
Zoals jullie konden lezen en paar posts terug, had ik de webshop PiNNED by k ontdekt.
Ik heb ondertussen al veel positieve reacties daarover gekregen, waar ik blij om ben! Ik wist wel dat iedereen de webshop leuk ging vinden. Hier zien jullie mijn outfit met de fringe op mijn sneakers. Ik ben er super tevreden mee, het geeft je look toch iets extra! Ik heb ze op mijn witte Stan Smith Adidas sneakers gezet, gecombineerd met een jeans, MSGM sweater en oversized witte blazer! Hier zijn de veters geknoopt op de fringe, maar je kan ze ook opzij in je sneakers steken, waardoor je de veters niet ziet! Daarvan staat ook een foto op mijn Instagram. Hebben jullie de fringe al? Laat me zeker jouw sneakers zien met de fringe op, ik ben benieuwd!


 Blazer and clutch: Zara
Trousers: River Island
Sweater: MSGM
Schoenen: Adidas
Fringe: PiNNED by K2 opmerkingen: