woensdag 13 mei 2015

Outfit: Espadrilles

So finally it feels like Spring outside!
I'm so excited about the weather, because my Chanel espadrilles were in my dressing for months now and I couldn't wear them. They are so beautiful and just like last year, espadrilles are still a must have! I styled them very simple, a ripped jeans , black top and a beige trenchcoat. Very simple but I love this look.

-

Eindelijk voelt het zoals de lente moet voelen buiten!
Ik ben zo blij met dit weer, mijn Chanel espadrilles liggen al maanden in mijn dressing en ik kon ze maar niet dragen. Ze zijn zo mooi en net zoals vorig jaar zijn espadrilles nog steeds een must have! Ik heb ze heel simpel gestyled, een gescheurde jeans, zwarte top en een beige trenchcoat. Zeer simpel maar ik hou van deze look.

Trench coat: Bershka
Jeans: River Island
Top : Zara
Bag and espadrilles: Chanel
Watch and bracelet: Marc by Marc Jacobs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten