vrijdag 24 april 2015

Weekend in Durbuy.

This is the first time for me in the ardennes, I only went here with school on a day trip a long time ago. Normally I'm not into that kind of holidays, I prefer a city with many shops or a sunny beach. But this time it was different.  Three days in a house in the middle of nowhere. To compensate with that, we booked a luxury villa lol. I walked through that door and fell in love, this house was so beautiful! I didn't know what to expect here, but to be honest it was a good weekend. I would do it again, but just for the weekend. Packing was such a drama, I had no idea what to wear, so I arrived with 3 suitcases full of clothes that I didn't wear. Next time I'll know what to bring!

-

Ik was nog nooit in de Ardennen geweest, enkel eens een dag uitstapje met school vroeger, maar dus nooit een weekendje. Normaal hou ik totaal niet van zo'n soort vakanties. Geef mij maar een leuke stad met veel winkels of een strand! Deze keer was het dus anders, de Ardennen. Een heel weekend in een huis in een bos in the middle of nowhere. Om dat de compenseren hadden we wel een luxe villa geboekt haha. Ik kwam binnen en was op slag verliefd op dit huis, zo mooi!
Al bij al is het toch nog een leuk weekend geworden, want daar had ik wel een beetje schrik voor. Wat ging ik dan ook in een bos doen? Inpakken was ook al zo'n drama, ik had geen idee wat ik moest aandoen in de Ardennen, dus daar stond ik dan met mijn drie koffers klaar. Ik moet eerlijk zijn het is wel voor herhaling vatbaar, maar langer dan een weekend hoefde het niet te duren.Geen opmerkingen:

Een reactie posten