maandag 23 september 2019

Travel: 6 days in Valencia

Valencia stond echt al super lang op mijn 'to do lijstje', en midden September was het eindelijk zo ver. Mijn vriend en ik wouden er even tussenuit, en besloten een lange citytrip te doen naar Valencia. Met hoge verwachtingen en heel veel zin vertrokken we 12 September naar Valencia, helaas was het weer die week enorm omgeslagen en kwam er langst alle kanten nieuws van storm en overstromingen in Spanje en vooral in de regio van Valencia. We bleven positief en vertrokken toch, en gelukkig viel het weer enorm mee bij ons. Van de 6 dagen hebben we wel maar 2 dagen kunnen genieten van het zonnetje, dus we moesten creatief zijn om onze dagen te vullen. Ik deel met plezier alle leuke plekjes en tips met jullie!

Food:

De eerste avond gingen we eten in Voltereta Bali. Je zou echt al alleen voor het interieur naar daar gaan. Het is daar echt prachtig en je waant je echt in Bali! Gelukkig was het eten ook enorm lekker. Het is de bedoeling dat je allemaal kleine gerechtjes bestelt die je dan kan delen. De prijzen zijn daar enorm goed, zo heb je al een gerechtje €2. Wij betaalden €55 voor twee personen, en bestelde ongeveer 10 gerechtjes en 4 drankjes.

woensdag 24 juli 2019

Travel: De grotten van Han


Een paar weken geleden kreeg ik een uitnodiging om het nieuwe berenbos te komen ontdekken op het domein van de grotten van Han. Wie mij een beetje kent weet dat ik zo'n dingen echt super graag doe, dus ik twijfelde geen moment. Het is ongeveer 2 uurtjes rijden vanuit Antwerpen naar het Domein van de Grotten van Han nabij Rochefort.

De bruine beer heeft eind Juni een nieuwe verblijfplaats gekregen van bijna 2 hectare groot. Het is een natuurlijke zone geworden met rotsen, eetbare bloemen en planten, een waterpartij en een dennenbos.  Het zijn 3 jonge beren die afkomstig zijn uit verschillende Europese parken die zich hier mogen uitleven!woensdag 17 juli 2019

Lifestyle: My Only Bottle by Sodastream.


SodaStream, het bruiswatermerk dat het verschil wil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken, introduceert een nieuw product: My Only Bottle. Het is de eerste herbruikbare én vaatwasserbestendige fles waarmee je ook bruiswater kunt maken. Een enorm handige bottle voor onderweg, tijdens het sporten of wanneer je lekker aan het shoppen bent. Bijdragen aan een betere wereld was nog nooit zo makkelijk en smaakte nog nooit zo goed!

Voor de mensen die nog niet zo bekend zijn met Sodastream: Sodastream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water ( maar je kan ook smaakjes toevoegen!). Je kan je eigen toestel aankopen en thuis kraantjeswater omtoveren tot bruiswater. Zo zijn plastiek wegwerp flessen ook meteen overbodig!