dinsdag 20 oktober 2020

Travel : A weekend in Nieuwpoort

Eindelijk nog eens een weekendje weg! Normaal stonden er dit jaar verschillende tripjes op de planning, maar door Covid-19 hebben we alles moeten afzeggen. Ik moet toegeven dat ik enorm heb getwijfeld om dit tripje ook te cancellen, maar ik ben toch blij dat we dat uiteindelijk niet gedaan hebben. Met veel plezier deel ik nu met jullie mijn favoriete plekjes in Nieuwpoort.

Overnachten:

Wij verbleven in het Ibis styles Nieuwpoort hotel. Dit hotel ligt net uit het centrum, maar is toch nog steeds goed gelegen. Het is ongeveer 10 minuutjes van de zee met de auto, en 5 minuutjes van de Kaai waar verschillende restaurantjes zijn en het Westfront. Het is een modern hotel met een eigen wellness én binnenzwembad. De ideale plek om helemaal tot rust te komen. Het hotel heeft een ruime (betaal) parking en hondjes zijn zelfs welkom in het hotel. Alles is er heel proper en de nodige maatregelen worden er genomen ivm Covid-19. Het ontbijt is in de vorm van een uitgebreid buffet, enkel moet je nu wel tijdig reserveren om te ontbijten zodat het zeker niet te druk is. maandag 5 oktober 2020

Beauty: Make it real together ultimate advent calendar, The Body Shop.

De Zomer is voorbij gevlogen, en ondertussen zijn we al in de Herfst beland. Dat wil zeggen dat we ons stilletjes kunnen beginnen voorbereiden op Kerst. Ik hou echt enorm van deze tijd van het jaar. Desondanks dit wel een heel speciaal jaar is geweest, gaan we zeker Kerstmis daardoor niet laten verpesten! Mijn Kerst countdown begint dit jaar met de 'Make it real together ultimate advent calendar' van The Body Shop. De kalender is niet alleen super leuk om te zien, maar zit ook nog eens bomvol super toffe producten van The Body Shop, én bijna allemaal full size!! Op elk doosje staan leuke opdrachtjes voor jezelf, aftellen naar Kerst gaat nog nooit zo leuk geweest zijn! Ik kon alvast niet wachten en heb al enkele doosjes opengemaakt, en ik kan je verzekeren dat het zeker de moeite is! 

Leuk om te weten: De kalender kost €130 maar er zitten producten in twv €270 én er zijn 25 doosjes om open te maken! dinsdag 1 september 2020

Interior : Teddy and gold.

Sinds de lockdown ben ik echt Pinterest verslaafd. Uren kan ik zitten scrollen op Pinterest en wegdromen van al dat mooie interieur. Daardoor kreeg ik het idee om mijn veranda een beetje op te frissen en het interieur wat te veranderen. Alles was hier heel zwart/wit, en vrij strak. Ik wou het wat gezelliger maken met veel gouden details, neutrale tonen én een teddy stoel. Je kan er niet naast op Pinterest, teddy is helemaal in! Mijn grootvader is garnierder, en hij heeft voor mij een prachtige teddy zetel gemaakt met gouden onderstel. Echt perfect!

De zoektocht ging verder naar leuke items om het interieur in de veranda compleet te maken, en ik besloot eens een kijkje te nemen bij Desenio. Bij Desenio heb je een enorm ruime keuze aan posters en mooie kaders. Ik koos voor drie verschillende formaten gouden kaders, en ging voor posters met gouden en neutrale kleuren. Op de foto's zie je de 'Golden eucalyptus 1, en de Gold leaves no 1 en 2. Ik ben er echt super blij mee en ze passen super mooi samen! De formaten van mijn kaders zijn 50x70, 30x40 en 21x30. Wat vinden jullie van het resultaat? Ik ben er alvast super blij mee!

Als jullie ook zin hebben gekregen om te shoppen, met de code FVA25 krijg je tot en met 3 September een korting van 25% op alle posters van Desenio! (Niet geldig op kaders of posters van de categorie handpicked en gepersonaliseerd) Happy shopping!