donderdag 29 oktober 2020

Interior : A clean home with Zaco

Sinds kort heb ik de Zaco v5s PRO Robot stofzuiger en dweilrobot in huis, en ik zou niet meer zonder kunnen. Deze robot overtreft echt al mijn verwachtingen en ik kan niet anders dan deze robot aanraden. Ik gebruik de robot heel vaak 's morgens. Terwijl ik me klaarmaak om te gaan werken, laat ik de robot een rondje stofzuigen en als ik dan 's avonds thuiskom kan de robot een rondje dweilen terwijl ik aan het koken ben. Ideaal toch? 

Je kan de robot heel makkelijk laten dweilen door de tank te vervangen door de watertank en de microvezel dweildoek onderaan te monteren. Verder hoef je niets te doen en doet de robot gewoon zijn ding. Net zoals bij de stofzuiger heb je hier ook verschillende standen om langst de hoekjes te gaan of de 'spot' functie, hierbij blijft de robot op dezelfde plek even rondjes draaien. De robot kan tot 180m2 dweilen met 1 watertank. 


dinsdag 20 oktober 2020

Travel : A weekend in Nieuwpoort

Eindelijk nog eens een weekendje weg! Normaal stonden er dit jaar verschillende tripjes op de planning, maar door Covid-19 hebben we alles moeten afzeggen. Ik moet toegeven dat ik enorm heb getwijfeld om dit tripje ook te cancellen, maar ik ben toch blij dat we dat uiteindelijk niet gedaan hebben. Met veel plezier deel ik nu met jullie mijn favoriete plekjes in Nieuwpoort.

Overnachten:

Wij verbleven in het Ibis styles Nieuwpoort hotel. Dit hotel ligt net uit het centrum, maar is toch nog steeds goed gelegen. Het is ongeveer 10 minuutjes van de zee met de auto, en 5 minuutjes van de Kaai waar verschillende restaurantjes zijn en het Westfront. Het is een modern hotel met een eigen wellness én binnenzwembad. De ideale plek om helemaal tot rust te komen. Het hotel heeft een ruime (betaal) parking en hondjes zijn zelfs welkom in het hotel. Alles is er heel proper en de nodige maatregelen worden er genomen ivm Covid-19. Het ontbijt is in de vorm van een uitgebreid buffet, enkel moet je nu wel tijdig reserveren om te ontbijten zodat het zeker niet te druk is. maandag 5 oktober 2020

Beauty: Make it real together ultimate advent calendar, The Body Shop.

De Zomer is voorbij gevlogen, en ondertussen zijn we al in de Herfst beland. Dat wil zeggen dat we ons stilletjes kunnen beginnen voorbereiden op Kerst. Ik hou echt enorm van deze tijd van het jaar. Desondanks dit wel een heel speciaal jaar is geweest, gaan we zeker Kerstmis daardoor niet laten verpesten! Mijn Kerst countdown begint dit jaar met de 'Make it real together ultimate advent calendar' van The Body Shop. De kalender is niet alleen super leuk om te zien, maar zit ook nog eens bomvol super toffe producten van The Body Shop, én bijna allemaal full size!! Op elk doosje staan leuke opdrachtjes voor jezelf, aftellen naar Kerst gaat nog nooit zo leuk geweest zijn! Ik kon alvast niet wachten en heb al enkele doosjes opengemaakt, en ik kan je verzekeren dat het zeker de moeite is! 

Leuk om te weten: De kalender kost €130 maar er zitten producten in twv €270 én er zijn 25 doosjes om open te maken!