woensdag 1 juni 2022

Travel: Sevilla

 Sevilla, wat een prachtige stad! Ik zag de laatste tijd enorm veel artikels over Sevilla passeren op Facebook en pinterest, en ik kan je zeggen Sevilla stelt echt niet teleur. Het enige puntje is dat wij dus absoluut niet wisten dat het daar zo enorm warm zou zijn in Mei. We hadden constant temperaturen van tussen de 35-39 graden, dus hou hier wel rekening mee als je naar Sevilla vertrekt. Hieronder mijn favoriete adresjes.


Where to stay?

- Occidental Sevilla viapol. Super tof modern hotel een klein kwartiertje uit het centrum. Met de taxi ben je zelfs op een kleine tien minuutjes in het centrum. Het grote pluspunt aan dit hotel is echt wel het zwembad. Ze hebben een vrij groot zwembad in vergelijk met andere hotels in Sevilla, en het is er enorm rustig. Het personeel is ook enorm vriendelijk en behulpzaam en de kamers zijn ook echt ruim. Ik kan niet meteen iets negatiefs bedenken over dit hotel.
maandag 30 mei 2022

Interior change with Desenio

In de Herfst hebben jullie al een kleine interieur update zien passeren met Desenio, dus tijd voor een nieuwe nu! Een dik jaar geleden had ik de veranda aangepakt, en dat stond nu al een tijdje op mijn to do lijstje om te veranderen. Ik had er drie kaders gehangen, maar ik wou dit graag een beetje uitbreiden aangezien de ruimte toch best groot is. Momenteel hangen er vijf kaders nu, en ben ik ook afgestapt van het goud en heb ik voor eiken kaders gekozen. Ik heb gekozen voor allemaal neutrale tinten en posters van droogbloemen. Ik ben echt super blij met het resultaat. Wat denken jullie?

Je kan trouwens bij Desenio ook super leuke gepersonaliseerde posters laten maken. Zo heb ik een super leuke poster van een Franse Bulldog met mijn hondje zjjn naam en geboortejaar.

Van 30 Mei tot en met 2 Juni krijg je ook nog eens 45% korting bij Desenio.be met 'fashionvitamins'
donderdag 28 april 2022

Travel : Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

Scheveningen stond al super lang op mijn to do lijstje, en afgelopen weekend ben ik er eindelijk geraakt. Een kleine twee uurtjes vanuit Antwerpen, en het was helemaal wat ik ervan had verwacht. Super mooie lange boulevard vol leuke strand barretjes en restaurantjes en dé pier met reuzenrad met een prachtig uitzicht over Scheveningen strand.

Wij verbleven in Inntel Hotel Den Haag Marina Beach. Een prachtig vier sterren hotel op de kop van het Noordelijk havenhoofd. Wij verbleven in een 'Wellness Sea View kamer', en ik kan je deze kamer echt alleen maar aanraden. Overal in de kamer heb je een prachtig uitzicht op de zee en het strand, hier kan je echt uren naar blijven kijken. In de kamer heb je een bubbelbad, een privésauna en een regendouche, allemaal met een prachtig zicht op zee.

Op de bovenste etage vindt je het wellness centre van het hotel met een infinity pool, een panorama sauna, turks stoombad, relaxruimte en buitenterras. Puur genieten hier!

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, kan je heerlijk dineren of lunchen in Bar & Brasserie Willem I beneden in het hotel.