woensdag 11 augustus 2021

Hotspot: The Church, Gent

Afgelopen weekend ben ik gaan overnachten in het prachtige Gent. Tijdens mijn zoektocht naar een tof restaurantje kwam ik terecht bij The Church. The Church is een pop up restaurant in het hartje van Gent. Het restaurant is gelegen in een kerk en het interieur is er echt prachtig. Je kan er terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Het is geen a la carte menu, maar zelfs voor een moeilijke eter als ik was dit een fantastische ervaring. In de binnentuin kan je terecht bij Jardin secret voor een drankje of lekkere tapas. Wij gingen voor het 5 gangen menu in The Church, en het was echt heerlijk. Wij betaalden €72 per persoon voor 5 gangen, wat naar mijn mening best wel een schappelijke prijs is.

Kijk en geniet mee!donderdag 29 oktober 2020

Interior : A clean home with Zaco

Sinds kort heb ik de Zaco v5s PRO Robot stofzuiger en dweilrobot in huis, en ik zou niet meer zonder kunnen. Deze robot overtreft echt al mijn verwachtingen en ik kan niet anders dan deze robot aanraden. Ik gebruik de robot heel vaak 's morgens. Terwijl ik me klaarmaak om te gaan werken, laat ik de robot een rondje stofzuigen en als ik dan 's avonds thuiskom kan de robot een rondje dweilen terwijl ik aan het koken ben. Ideaal toch? 

Je kan de robot heel makkelijk laten dweilen door de tank te vervangen door de watertank en de microvezel dweildoek onderaan te monteren. Verder hoef je niets te doen en doet de robot gewoon zijn ding. Net zoals bij de stofzuiger heb je hier ook verschillende standen om langst de hoekjes te gaan of de 'spot' functie, hierbij blijft de robot op dezelfde plek even rondjes draaien. De robot kan tot 180m2 dweilen met 1 watertank. 


dinsdag 20 oktober 2020

Travel : A weekend in Nieuwpoort

Eindelijk nog eens een weekendje weg! Normaal stonden er dit jaar verschillende tripjes op de planning, maar door Covid-19 hebben we alles moeten afzeggen. Ik moet toegeven dat ik enorm heb getwijfeld om dit tripje ook te cancellen, maar ik ben toch blij dat we dat uiteindelijk niet gedaan hebben. Met veel plezier deel ik nu met jullie mijn favoriete plekjes in Nieuwpoort.

Overnachten:

Wij verbleven in het Ibis styles Nieuwpoort hotel. Dit hotel ligt net uit het centrum, maar is toch nog steeds goed gelegen. Het is ongeveer 10 minuutjes van de zee met de auto, en 5 minuutjes van de Kaai waar verschillende restaurantjes zijn en het Westfront. Het is een modern hotel met een eigen wellness én binnenzwembad. De ideale plek om helemaal tot rust te komen. Het hotel heeft een ruime (betaal) parking en hondjes zijn zelfs welkom in het hotel. Alles is er heel proper en de nodige maatregelen worden er genomen ivm Covid-19. Het ontbijt is in de vorm van een uitgebreid buffet, enkel moet je nu wel tijdig reserveren om te ontbijten zodat het zeker niet te druk is.